Δελτίο Τύπου

Η Μηχανή του Χρόνου, έγινε μέλος της ΕΝ.Ε.Δ

 

Το site www.mixanitouxronou.gr με πρωτότυπη καθημερινή θεματολογία που αντλείται από την ιστορία, την πολιτική, την κοινωνία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη θρησκεία, εντάχθηκε στο δυναμικό της ΕΝ.Ε.Δ και στην ενιαία "Μέτρηση και Πιστοποίηση".

Αν κάποιος θα ήθελε να το περιγράψει με δύο λόγια θα έλεγε ότι πρόκειται για "ένα storytelling site, με ανθρωποκεντρικό περιεχόμενο και αναφορά στο παρελθόν" που απευθύνεται σε αναγνώστες με ενδιαφέροντα και διάθεση για ενημέρωση και γνώση.

Το site δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2014, από τους συντελεστές της τηλεοπτικής εκπομπής «Μηχανή του Χρόνου» Χρίστο Βασιλόπουλο και Δημήτρη Πετρόπουλο, οι οποίοι μετά από 11 χρόνια επιτυχημένης τηλεοπτικής παρουσίας, αποφάσισαν να μεταφέρουνν την ιδέα τους και στο διαδίκτυο.

Ο Χρίστος Βασιλόπουλος, με θητεία στο ελεύθερο ρεπορτάζ και στην παρουσίαση εκπομπών, έχει εργαστεί σε διευθυντικές θέσεις στους τ/σ: ΣΚΑΪ, ALPHA, MEGA και ΕΡΤ. Για τη Μηχανή του Χρόνου, έχει τιμηθεί με το βραβείο του Ιδρύματος Μπότση, το 2013.

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος, παρουσιάζει καθημερινή πρωινή εκπομπή στον ΒΗΜΑ FM 99,5. Έχει καλύψει πολεμικές συγκρούσεις στα Βαλκάνια, τη Μ. Ανατολή και την Ασία και έχει εργαστεί σε επιτελικές θέσεις στους σταθμούς ΣΚΑΪ, ALPHA και ΕΡΤ.

Στην προσπάθειά τους αυτή, έχουν τη στήριξη και τη συνεργασία ερευνητικής ομάδας.

Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα δικαιολoγητικά, για να γίνετε μέλος της ΕΝ.Ε.Δ.
ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ
Video
We blend the strategic with creative
Video
Παρουσίαση του Κώδικα Δεοντολογίας Ψηφιακών Μέσων Ενημέρωσης