Ενημέρωση

Η ΕΝ.Ε.Δ: Programming Partner του Delphi Economic Forum

Η Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου θα συμμετέχει ως Σύμβουλος Προγράμματος του 3ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, που θα πραγματοποιηθεί 1 με 4 Μαρτίου στους Δελφούς. Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, θα συνδιοργανώσει πάνελ υπό τη θεματική "Media's Future: Re-invent or Fail" το Σάββατο 3 Μαρτίου στο Amalia Hotel Delphi, όπου θα συζητηθούν τα καίρια θέματα που αφορούν το μέλλον των media.

Στο πάνελ θα συμμετέχουν ως ομιλητές οι κ. Yaser Bishr, Executive Vice President (EVP) of Digital, Aljazeera Media Network, Qatar, κ. Veit Dengler, CEO, NZZ-Mediengruppe, Switzerland (2013-2017), κ. Δημήτρης Μάρης, Πρόεδρος ΕΝ.Ε.Δ, Ιδρυτής & Πρόεδρος του ομίλου 24MEDIA, Εκδότης, ΕΘΝΟΣ και ο κ. Nic Newman, Senior Research Associate, Reuters Institute for the Study of Journalism, Oxford University, Lead Author, Digital News Report. Συντονιστής του πάνελ θα είναι ο κ. Παύλος Τσίμας, Editor - at Large, HuffPost Greece.

Στο πλαίσιο της συζήτησης οι ομιλητές θα αναφερθούν στην ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη των τελευταίων ετών με συγκεκριμένα παραδείγματα, θα παρουσιάσουν το νέο τοπίο στην σύγχρονη ενημέρωση, ενώ θα επικεντρωθούν στο μέλλον των media και τις προκλήσεις που αναδύονται.

 

 

Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα δικαιολoγητικά, για να γίνετε μέλος της ΕΝ.Ε.Δ.
ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ
Video
We blend the strategic with creative
Video
Παρουσίαση του Κώδικα Δεοντολογίας Ψηφιακών Μέσων Ενημέρωσης