Μετρήσεις

Η ΑΤ Internet και η nugg.ad προχωρούν σε διεθνή κοινοπραξία

  • Η nugg.ad εμπλουτίζει τα υπάρχοντα δεδομένα ανάλυσης της AT Internet με Audience Analytics.
  • Η AT Internet παρέχει προηγμένα χαρακτηριστικά για διεθνείς πελάτες χάρη στην πλατφόρμα επισκεψιμότητας της nugg.ad.
  • Πρώτος κοινός πελάτης των δύο παγκόσμιων τεχνολογικών συνεργατών στην Ελλάδα: η ΕΝΕΔ (Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου)

Βερολίνο/Παρίσι, 30ηΣεπτεμβρίου 2013: Η ΑΤ Internet, ένας σημαντικός παίκτης στον τομέα της Ανάλυσης Διαδικτύου και Διαδικτυακής Ευφυΐας, συνεργάζεται τώρα με την nugg.ad για να ενισχύσει την εξειδίκευσή της στη Μέτρηση Επισκεψιμότητας (Audience Analytics).  Η nugg.ad παρέχει στην AT Internet κατηγοριοποίηση κοινού, δηλαδή υψηλής ποιότητας δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με κοινωνικο-δημογραφικά στατιστικά στοιχεία, προϊοντικό ενδιαφέρον και καταναλωτική συμπεριφορά. Λόγω της καινοτόμου τεχνολογίας, η nugg.ad μπορεί να παραδώσει πληροφορίες για κοινωνικο-δημογραφικά στατιστικά στοιχεία και ενδιαφέροντα χρηστών, ακόμη και για όσους επισκέπτονται την ιστοσελίδα για πρώτη φορά. Οι δύο αυτοί παγκόσμιοι παίκτες κέρδισαν ήδη τον πρώτο τους κοινό πελάτη την ΕΝΕΔ (Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου), με μέλη όπως οι 24 MEDIA, ΠΗΓΑΣΟΣ, ΔΟΛ, JIP, ΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ,  Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΑΝΤ1, ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, STAR CHANNEL, CAPITAL.GR, PRESS BOX, PRIME MEDIA, MOTOR PRESS, ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, PHAISTOS NETWORKS και GLOMAN.

Η διεθνής κοινοπραξία της AT Internet και της nugg.ad βασίζεται στις πληροφορίες που μπορεί να παραδώσει η nugg.ad μέσω της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί και στοχεύει στην πρόγνωση συμπεριφοράς καθώς και στα εργαλεία και τα δεδομένα ανάλυσης της AT Internet. Η nugg.ad παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για ερωτήσεις όπως «Πόσες γυναίκες επισκέπτονται την ιστοσελίδα μου;», «Ποια ηλικιακή ομάδα αποχωρεί από την ιστοσελίδα έχοντας δει μόνο μια σελίδα;» και «Ποιο είναι το εύρος εισοδημάτων και το μορφωτικό επίπεδο των επισκεπτών της ιστοσελίδας μου;» χωρίς να υπάρχει η ανάγκη εγγραφής ή συμπεριφορικών δεδομένων. Με τα δεδομένα της nugg.ad, η AT Internet λαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες υψηλής ποιότητας σε πραγματικό χρόνο. Αυτά τα δεδομένα είναι η επιπρόσθετη αξία που δίνει η nugg.ad στη διεθνή κοινοπραξία.

Οι λύσεις Διαδικτυακής Ευφυΐας της AT Internet παρέχουν ολοκλήρωμένα,αξιόπιστα, έγκυρα δεδομένα λήψης αποφάσεων. Στο πακέτο που παραδίδει η AT Internet και η nugg.ad περιλαμβάνεται πολύτιμη έρευνα αγοράς, η οποία θα ήταν αρκετά ακριβή σε άλλη περίπτωση. Οι δυο νέοι παγκόσμιοι συνεργάτες το αποκαλούν «η συγχώνευση των δυο κορυφαίων στον τομέα τους».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της nugg.ad Stephan Noller είναι κατενθουσιασμένος με τη νέα συνεργασία με την AT Internet: «Αυτή η συνεργασία παρέχει ιδιαίτερες δυνατότητες τόσο για τους μελλοντικούς κοινούς πελάτες μας όσο και τους υπάρχοντες πελάτες της ΑΤ Internet. Στο παρελθόν, δεν υπήρχαν τόσο εκτεταμένα δεδομένα έρευνας αγοράς όπως αυτά που προσφέρει τώρα αυτή η διεθνής συνεργασία. Σε συνδυασμό με τα δεδομένα διαδικτυακής ανάλυσης, αυτές οι πληροφορίες προσδίδουν τεράστιο όφελος για τους εμπόρους».

Ο Mathieu Llorens, Διευθύνων Σύμβουλος της AT Internet, είπε σχετικά με τη νέα συνεργασία ανάμεσα στην AT Internet και την nugg.ad: «Αυτή η νέα συνεργασία με την nugg.ad είναι πολλά υποσχόμενη. Ο συνδυασμός των τεχνολογιών μας θα δώσει τη δυνατότητα στους κοινούς μας πελάτες να αξιολογούν σε πραγματικό χρόνο τη σχέση των επισκεπτών μέσω πρωτότυπων συμπεριφορικών δεδομένων. Η αξιοπιστία των λύσεών μας είναι η δύναμή μας η οποία μας βοήθησε να κερδίσουμε την ΕΝΕΔ στην Ελληνική ψηφιακή αγορά».

Η συνεργασία της AT Internet με την nugg.ad αποδείχθηκε σημαντικός παράγοντας στην τελική επιλογή της ΕΝΕΔ. Ο Πρόεδρος της ΕΝΕΔ, Θωμάς Σιωζόπουλος, εξηγεί την απόφαση της Ένωσης να επιλέξει την AT Internet και την nugg.ad: «Είναι πολύ σημαντικό για την ελληνική διαδικτυακή αγορά το γεγονός ότι καταφέραμε να ενσωματώσουμε μια κοινά αποδεκτή και σεβαστή εμπορική συναλλαγή μέσω της AT Internet, της nugg.ad και της OJD για τη μέτρηση, τα δημογραφικά στατιστικά στοιχεία και τον έλεγχο αντίστοιχα. Η τεχνολογική εξειδίκευση, η διεθνής παρουσία και οι διακεκριμένοι πελάτες αυτών των εταιριών μας βοήθησαν να ελέγξουμε την ελληνική αγορά και να κερδίσουμε την απαραίτητη εμπιστοσύνη, το σεβασμό και την αποδοχή των διαφημιστών, των διαφημιστικών εταιριών και των κοινοτήτων διαδικτυακών καταστημάτων.»

Το τεχνολογικό προϊόν της nugg.ad τηρεί τα υψηλότερα επίπεδα προστασίας προσωπικών δεδομένων και φέρει την σφραγίδα της EuroPriSe European Privacy.Η nugg.ad εγγυάται τον υψηλότερο βαθμό προστασίας δεδομένων, διότι ούτε η nugg.ad ούτε οι πελάτες της ουδέποτε έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.

Λίγα λόγια για την AT Internet:
Η AT Internet, ένας πολύ σημαντικός παίκτης στο χώρο της Ανάλυσης Δεδομένων Διαδικτύου που από το 1995, βοηθά τις εταιρίες να προωθήσουν τη διαδικτυακή τους απόδοση και να βελτιστοποιήσουν την παρουσία τους σε όλα τα διαδικτυακά εμπορικά κανάλια, όπως σε ιστοσελίδες διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας, εφαρμογές, e-CRM, μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ. Οι λύσεις Διαδικτυακής Ευφυΐας της εταιρίας παρέχουν αξιόπιστα, έγκυρα, ολοκληρωμένα δεδομένα λήψης αποφάσεων. Η AT Internet τοποθέτησε την ευελιξία στην καρδιά της καινοτομικής της επεξεργασίας ώστε να παρέχει στους πελάτες της μια επαναστατική και 100% εξειδικευμένη λύση που ανταποκρίνεται στις προκλήσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες οι εταιρίες σήμερα. Η δύναμη της τεχνολογίας της AT Internet και η ποιότητα των πελατειακών σχέσεών της είναι παγκόσμια αναγνωρισμένες. Η AT Internet έχει περισσότερους από 3.500 πελάτες σε όλο τον κόσμο από όλους τους τομείς. Η εταιρία, η οποία έχει πάνω από 150 υπαλλήλους, είναι παρούσα σε 20 διαφορετικές χώρες μέσω των θυγατρικών εταιριών της και των συνεταίρων της.

Λίγα λόγια για την nugg.ad:
Η nugg.ad AG είναι ο κορυφαίος πάροχος μάρκετινγκ σε στοχευμένες ομάδες και προμηθευτής μετρήσεων επισκεψιμότητας στα ψηφιακά μέσα. Η nugg.ad δίνει τη δυνατότητα στους διαφημιστές, στις εταιρίες μέσων μαζικής ενημέρωσης και στους εμπόρους να αυξήσουν σημαντικά την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεών τους παραπέμποντάς τους σε στοχευμένες ομάδες που σχετίζονται με το ενδιαφέρον τους. Ειδικότερα, οι προωθητικές καμπάνιες μπορούν να εφαρμοστούν πιο αποτελεσματικά στα τμήματα παρουσίασης και βίντεο, αλλά και στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον, οι διαφημιστές και οι χειριστές ιστοσελίδων ωφελούνται από τεκμηριωμένη ανάλυση των ομάδων χρηστών τους, και επίσης από την στόχευση του σχετικού περιεχομένου. Η nugg.ad ανοίγει μια νέα προοπτική με τις λύσεις έξυπνης διαχείρισης δεδομένων. Με αυτή τη λύση, ιδιαίτερα συγκεκριμένοι επισκέπτες στοχεύονται βάσει των δεδομένων πρόθεσης. Το 2013, η nugg.ad λανσάρε τη λύση Programmatic Premium Solutions, η οποία συνδυάζει αυτοματοποιημένο μάρκετινγκ ανώτερης απογραφής με αξιόπιστα δεδομένα στοχευμένου κοινού για την εξασφάλιση υψηλότερης ποιότητας, ευρύτερης εμβέλειας και αποτελεσματικότητας για τις καμπάνιες RTB. Η μοναδική προσέγγιση της Predictive Behavioural Targeting (Προγνωστική Συμπεριφορική Στόχευση) δίνει τη δυνατότητα εμπλουτισμού των δεδομένων απλής χρήσης με ερευνητικά δεδομένα για κοινωνικο-δημογραφικά στατιστικά στοιχεία, ενδιαφέροντα για προϊόντα και τρόπο ζωής. Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιεί προβλέψεις (στατιστικά προφίλ) χωρίς να χρησιμοποιεί δεδομένα τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε μεμονωμένους χρήστες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η nugg.ad ήταν ο πρώτος πάροχος στοχευμένων υπηρεσιών που έλαβε τη Σφραγίδα Privacy Seal από το κέντρο Independent Centre for Privacy Protection (Ανεξάρτητο Κέντρο Προστασίας Δεδομένων) Schleswig-Holstein (ICPP). Στην Ευρώπη, το προϊόν nugg.ad έχει επίσης πιστοποιηθεί με την European Privacy Seal, EuroPriSe (Ευρωπαϊκή Σφραγίδα Προστασίας Δεδομένων). Στην nugg.ad απονεμήθηκαν τα "Red Herring 100 Europe“ και "European Seal of E-Excellence“ το 2008. Από το 2010, η nugg.ad αποτελεί εταιρία της Deutsche Post DHL.

Το πελατολόγιο της nugg.ad συμπεριλαμβάνει τις εταιρίες BBC Worldwide, IGN Entertainment, SevenOne Interactive, Axel Springer Media Impact, OMS, IQ media, Ströer Digital Media, Microsoft Advertising, Unister Media, Glam Media, KRONE.at, Zed digital, OMD, Carat, Vivaki, Starcom και άλλες. Εκτός από την έδρα της στο Βερολίνο, η nugg.ad έχει γραφεία σε όλη την Ευρώπη, όπως στη Βαρσοβία, το Παρίσι, την Κοπεγχάγη, το Άμστερνταμ και το Λονδίνο.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.nugg.ad

Υπεύθυνοι τύπου της nugg.ad:

Mareike Oetting
Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Τηλ.: +49 (0)30 29 38 19 99 - 18
Email: mareike.oetting@nugg.ad

Ilana Rolef
Διευθύντρια Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας | Εξουσιοδοτημένη Υπογράφουσα
Τηλ.: +49 (0)30 29 38 19 99 -0
Email: ilana.rolef@nugg.ad

Υπεύθυνη τύπου της AT Internet:

Fabienne Joffre
Διευθύντρια Μάρκετινγκ Δραστηριοτήτων & Σχέσεων με τα Μέσα Ενημέρωσης
Τηλ.: +33(0)1-56-54-14-30
Email: fabienne.joffre@atinternet.com

Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα δικαιολoγητικά, για να γίνετε μέλος της ΕΝ.Ε.Δ.
ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ
Video
We blend the strategic with creative
Video
Παρουσίαση του Κώδικα Δεοντολογίας Ψηφιακών Μέσων Ενημέρωσης